Quiz TOEFL Structure di TOEFL Corner

Quiz TOEFL Structure di TOEFL Corner

1. They must be at the sports ground now. They usually … basketball on Fridays.
a. play
b. are playing
c. have played

2. She…since Monday.
a. is sick
b. is being sick
c. has been sick

3. Maria is good at languages. She … French, Spanish and German.
a. Speaks
b. is speaking
c. has spoken

4. I … that you were here.
a. wasn’t knowing
b. didn’t knew
c. didn’t know

5. When I came to this city, I … anyone.
a. haven’t known
b. didn’t know
c. wasn’t knowing

6. We … this TV set since 1968, and it still works!
a.  owned
b. have owned
c. was owned

7.  We arrived at 8:05, but the train … already left.
a. has
b. have
c. had

8. He … us the item had been shipped.
a. told
b. say
c. asked

9. They … doing an exercise.
a) am
b) are
c) is

10. George … wearing a pullover today.
a) am
b) are
c) is

11.  Ronny and David … running out of the
house.
a) am
b) are
c) is

12. He … washing the car last saturday.
a. was
b. is
c. are

13. They  … eating dinner when you arrived.
a. was
b. were
c. are

14. While you were cleaning, I was … television.
a. watched
b. watching
c. watches

15. Rick and sue … taking their dog for walk when it … to snow.
a. started
b. starting
c. were starting

16. Our neighbors … very quiet
a. is
b. has
c. are

17. Last night the game … 10 minutes late.
a .beginned
b. begin
c. began

18. They … what the student said in class yesterday.
a. understand
b. understood
c. understanded

19. Who … cooked dinner?
a. have
b. has
c. is

20. I … in New York for 10 years.
a. has lived
b. live
c. have lived

Kunci Jawaban

1. A
2. C
3. A
4. C
5. B

6. B
7. C
8. A
9. B
10. C

11. B
12. A
13. B
14. B
15. A

16. C
17. C
18. B
19. B
20. C

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.